Word vriend van Hamel

Zoals iedereen heeft ook Hendrick Hamel vrienden nodig.

Want een Hamelhuis stichten is één, maar bij de exploitatie en het onderhoud komt meer kijken. Een jaarlijkse bijdrage van begunstigers kan ons daarbij flink helpen. Daarom is de Stichting Vrienden van Hamel opgericht.

Help mee en meld u aan!

Vrienden moet je natuurlijk koesteren.
Dat doen we door een reguliere update van activiteiten via de digitale nieuwsbrief. En bij evenementen hebben onze vrienden een streepje voor.

Hoe kunt u “Vriend van Hamel” worden?

Al vanaf € 35,- per jaar kunt u vriend worden. Vul hiervoor het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0 + 2 = ?

Schenkingen, legaten

De financiële middelen van ons museum zijn beperkt. Wij zijn daarom ook ontzettend blij als mensen aan ons denken bij het opruimen van hun spullen of ons een extraatje willen geven.

Zo was er onlangs een mevrouw die een prachtig meetinstrument kwam brengen uit de 17de eeuw en ook een meneer die een verzameling oosterse telramen een goede bestemming wilde geven. Daar zijn wij natuurlijk enorm blij mee.

Hebt u een voorwerp wat mogelijk iets voor ons museum zou kunnen zijn, neemt u dan contact op met onze conservator om een afspraak te maken. Hij kan beoordelen of uw bijdrage opgenomen kan worden in de collectie van het museum. Stuur uw berichtje naar info@hendrickhamelmuseum.nl en hij neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Voor een financiële bijdrage kunt u hetzelfde algemene emailadres gebruik met een verzoek aan onze penningmeester om contact met u op te nemen.

Wij werken altijd met een schenkingsovereenkomst, zodat er later geen misverstanden kunnen ontstaan.

© 2022 - Hendrick Hamel Museum